GAMBAR SEKSI ROZITA CHE WAN ALA REMAJA

Gaya Remaja Rozita Che Wan Di Majlis Ulang Tahun Pelakon Ryzal Jaafar

Pelakon ini kelihatan semakin melaram sejak kebelakangan ini. Orang kata hati kena muda sentiasa gittteeww. Menurut Mangga Online, Rozita Che Wan telah tampil dengan apa yang kami panggil ‘gaya remaja’ di majlis ulangtahun kelahiran seorang pelakon bernama Ryzal Jaafar di sebuah kelab baru-baru ini. Sekali pandang tak ubah seperti pakaian anggota kumpulan wanita K-pop.



Sebenarnya riak wajah Cik Ta hampir sama saja di kebanyakan gambar. Masa dia mengacara pun riak wajahnya begitu juga. Mungkin atas sebab itu beliau sering tampil dengan gaya berbeza di kebanyakan acara kot? Tapi tak nampak pula kelibat Zain Saidin di majlis ini, mungkin ada tapi tiada di gambar atau mungkin dia sedang sibuk. Apa-apa pun gaun remaja Cik Ta memang cantik, kan? Kan? Kan? Iyokan yolahh. Har har har.

sumber: beautifulnara
11 Komentar untuk " GAMBAR SEKSI ROZITA CHE WAN ALA REMAJA "

giler seksi.. seksa gua.. haha

p/s: bro nak tnya mcm mana buat widget posting terbaru & random post tu ekk...?? thanks

hai kak ita...alangkah lg cantik kalau kak ita bertudung n baju labuh... tukarlah penampilan kepada kebaikan secara perlajan2 walaupun mengmbil masa. kak ita pun dah berumur dah kan... sekarg nie masa untuk kita berubah kpada lebih baik tak kisah la samada artis or tak... bagi saya kak ita lagi cantik kalau bertudung....biarlah kita tak cantik di depan manusia...yang penting kita cantik didepan ALLAH. janganlah kita tunggu hidayah nak sampai pada kita n baru kita nak berubah...tapi hidaya kita sendiri yg kena cari.
" YA ALLAH ENGKAU BERILAH HIDAYAH KEPADA ARTIS2 DIMALAYSIA TERUTAMANYA DAPAT BERHIJRAH KEPADA KEBAIKAN, DAPAT MENUTUP AURAT DAN DAPAT MENJAGA MEREKA DARIPADA FITNAH DUNIA DAN SYAITAN..."

hurmm..ntah pape la org tua ni.aq msh blh terima artis muda seksi tapi klau dye nie.rase cm nk mrh pun ade.

makcik ni perasan mudo la pulak..

sian anak dia apala dia na jawab ngan kawan2 n cikgu.... kalu aku malu dow..... ikut tema... kalu tema pakai salib.... ko nak pakai skali ke.... lg bgus tukar agama.... org takkan bising kalu ko tu hindu ke, budha ke kalu berpakaian seksi.... tema remaja bukannye pakai skirt pendek jew....

susah betul bila orang tua lupa diri.. bukannya apa, sedih nengoknya.. makin tua makin lupa.. umur panjang(AlhamduLiLLah), tapi tak guna sebab makin tua makin tak reti.. pakai la safi rania gold ke, simply ct ke, skII @ pe2 aje, rupamu tetap makin lama makin kerepot.. tapi kalau masih tak sedar2 diri jugak..Na'uzubiLLah..

baguh ni.., elok post kan jer comment ni di wall rozita che wan d facebook nun.. kalau dia amik elok., InsyaAllah baik la pasni., tp kalau tak.., erm3 kirim salam aje la kt anak2nya tu., terpaksaLah menanggung dosa omakya tu nnt.. AstarghfiruLLahaAzim... WaLLahu'alam...

Aku suker negara demokrasi cam ni....bebas bebas bebas....yeeaaazaaarrrr.....

Desperate la tu nak tarik perhatian.. janda la katakan.. But dok dedah camtu, orang dok tengok je la.. Nak buat bini memang takde sape sanggup. Sorry to say :)

yahudi menang lagi....

nie ke wanita KPOP... org tua kat korea pun tau gaye yg sesuai ngan diorg... adehhh...