GAMBAR ZARINA ANJOULIE SEKSI DALAM FHM INDONESIA

Zarina Anjoulie Berposing Seksi Dalam Majalah FHM Indonesia Edisi Oktober 2011

Zarina Anjoulie Lavocah tampil dengan aksi berani dalam FHM Indonesia edisi Oktober 2011. Dalam majalah FHM Girls Indonesia tersebut dengan tajuk From Malaysia with Love.


“Tak cuma musik rock melayu ala search yang kita impor dari Malaysia. Zarina datang dan dia ingin tinggal di sini untuk menyenangkan Anda. Dan berpose seksi adalah salah satu cara yang dipilihnya!” lapor majalah FHM edisi Indonesia keluaran Oktober 2011 mengenai posing ‘maut’ Zarina Anjoulie Lavocah yang pernah menggemparkan industri seni kita dengan gambar-gambar ‘terlampaunya’.





NAMA PENUH: Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul
KETURUNAN: Melayu, Iran dan Scottish
TARIKH LAHIR: 9 September 1987
ASAL: Kuala Lumpur
KERJAYA: Pelakon dan model
AKADEMIK: Diploma Broadcasting & A Levels Law and Business
STATUS: Bujang
KELUARGA: Anak kelima dari lapan beradik

kredit: diariartis.wordpress.com
17 Komentar untuk " GAMBAR ZARINA ANJOULIE SEKSI DALAM FHM INDONESIA "

Aku rasa dia ni memang dah kena ****** sbb tuh nampak meroyan abis tu. Nauzubillah...

bukan salah ibu ayah kalau dah besar panjang pilih jalan begini.

Knapa lah dy plih jalan cmni.x pnah ke trdetik dlm aty dy seksa kubur?smga allah bkak pntu aty dy utk brbh.

dia bukan muslimla...

ape nak jadi!!

Cantik. sedap. mmg sedap kalau di *******. Muke mmg nak sgt kene ******. Kalau dengan datuk daruk ni boleh dapat juta juta. janji malam malam sedap.

Miyabi 1 Malaysia mencuba nasib di Indon

hahaha korang semue byk je komplen tapi last2 syok jugak tengok pompuan pakai seksi kan, kan, kan? hahaha lawak lah korang semue ni.

Aku tgk tetek dia pun dah teruk kena uli dengan jantan agaknya.. Tu belun apam sekeping...huhuhi

muka klau cntik x pe,trknl bkn sbb blakon,tp trknl sbb duk tayang tetek bsr!

buka habisan Zalina. siapa kurang minat jangan buka laman "buka habisan" ada berani kah...
kalau dilarang , budak2 suka melawan. nah mari kita minta lagi. buka lagi
adakan pesta "mabuk" buka habisan goyang lagi sampai semua pakaian hilang

buka habisan Zalina. siapa kurang minat jangan buka laman "buka habisan" ada berani kah...
kalau dilarang , budak2 suka melawan. nah mari kita minta lagi. buka lagi
kalau perlu, jemput saya jadi juru foto

ye ke bukan orang Islam? Rasenye Islam. Kalau betul Islam, orang2 macam ni la yang menyebabkan bala terkena semua orang satu negara. Memang kebanyakan artis tak boleh buat idola. Tapi, yang bagus tu Alhamdulillah.......................

Biar je la..yg masuk ruangan ni sape suruh..

Ahh.. Sedapnye.. Mampat.. Mcm nk hisap tetek dier.. Nk jama puki dier..