Sinopsis Cinta Elysa TV3

Cinta Elysa
Selepas sahaja tamat Drama bersiri Ana Lulu di Slot Lestary TV3, satu lagi drama hebat akan mengantikannya pula. Lakonan Fasha Sandha dan Johan Arif a.k.a Botak Juvana, yang bertajuk Cinta Elysa. Drama ni diterbitkan oleh Suhan Movies dan ada 13 episod semuanya. Selain dari Fasha Sandha dan Johan Arif pelakon lain dalam drama Cinta Elisa ialah Zila Bakarin dan Ayam Juvana (Adam Shah).

"CINTA ELYSA mengisahkan dilema seorang pemuda, Aril yang terpaksa menggalas tanggungjawab menjaga ibu saudara yang membencinya dan sepupu-sepupu yang memusuhinya.

Kerana anak-anak lelakinya masih kecil, sebelum bapa saudaranya Jasman meninggal dunia, Jasman mahu dia menjaga seorang anak gadis dan dua anak lelakinya sehingga mereka tamat pengajian masing-masing.

Dalam dilema dirinya yang juga dianggap pemuda bermasalah, dia cuba mengikut amanat itu. Ibu saudaranya yang membencinya menjadi penghalang, bagaimanapun cintanya dalam diam pada sepupunya Elysa mengikat kuat hatinya di rumah itu. Ketika dia dihalau pergi dari rumah oleh ibu saudaranya, dia nkad membawa Elysa lari bersamanya. Dia kembali menjalani kehidupan sebagai samseng, demi kehidupannya dan menyara Elysa tetapi ditegur Elysa yang mahu Aril mencari rezeki halal deminya dan Aril menerima teguran itu dan beralih berusaha mencari rezeki yang halal demi insan yang dicintainya..."

Untuk Sinopsis dengan lebih lanjut klik nurizspace.com

(kredit gambar to Suhan Post)
1 Komentar untuk " Sinopsis Cinta Elysa TV3 "