Cara Pakai Selendang / Shawl Seperti Hana Tajima

Siapakah Hana Tajima nie? Adakah beliau adik beradik dengan Yuna? Hehe . . Kalau nak tahu pasal biodata Hana Tajima ni, boleh klik kt Abg Naz kita ni >> SINI

Sekarang nie dah jadi trend atau ikutan remaja perempuan memakai shawl ala-ala Hana Tajima nie. Cantek je dia pakai shawl, sangat bergaya. Walaubagaimanapun, kepada remaja-remaja perempuan di sana, jangan lah memakai shawl untuk bergaya sahaja, tetapi dengan niat kerana mengikut suruhan Allah dengan menutup aurat. Okey? :)

Sape yang tak kenal Hana Tajima tu, ha .. ni la dia

Cara Pakai Shawl Seperti Hana Tajima
Hana Tajima Style
selendangOkey, BP nak share video tutorial cara pakai shawl seperti hana tajima :)



(kredit : youtube dan uploader stylecovered)



(kredit: youtube dan uploader HijabDiaries)



(kredit : youtube dan uploader stylecovered)

5 comments:

  1. terpulang kepada kesesuaian individu.aku x penah try pesen ni.. sebab macam x sesuai utk aku. kbnyakkan org pakai.. aku tengok yg x sesuai tu mmg buruk gile.. selekeh.. bek pakai tudung biasa tutup dada tu.. lg manis.. yg cun tu..sesuai lah..

    ReplyDelete
  2. rasenye tudung die ni sesuai dengan die je la.hehe kalau orang lain pakai nampak serabut, hahaha:P

    btw, thanks back link yer

    ReplyDelete
  3. CELEB ONE SHAWL...HOT GRABB NOWWW!!!

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=346041512143934&set=a.346041488810603.80911.127723727309048&type=1&theater

    ReplyDelete