34 Komentar untuk " (Gambar) Model Baru Yamaha 135LC 2011 "

lampu belakang dia kelakar la pulak! dulu lagi ok kot.

dari tepi smart kot?boleh tinted kalo xsmart.janji enjin 1st model.lagi laju dari lc lama yang 1st yang 2,3,4,5 batch tu.karburator besar.terbaek..tuka cdi racing.mmg 170 boleh pg

x smart la..kabulat bpak aq lme ag cun..

hong leong yamaha motor ni mcm sial tau x??kt indon tu tahun lps dh launching...bln lps aku tnye kt customer sevice psl lc 5 speed,diorg kate dlm bln 3,4 or 5 cmtu...aku punye la hrp sgt tp model lc lame die upgrade skt je...bodoh! org nk 5 speed bkn 4 speed

Tgk lah website yamaha motor...Kan ader LC ES tuh...LC ES tuh baru lah 5 speed Brake Disk depan belakang...Gambar yang kat atas nih model baru versi biasa.Yamah bawak keluar model baru LC nih dalam 2 Versi.Regular & ES...Nak yang lebih sporty,tgk yang ES lah.

elok paa 135 lc new version tu.dah nama pn upgrade bknya tkr model. apalh korang suma nie. tpi wa dah ushar 135lc es. break disk depan 2cliper, blakang 1 cliper. enjin fz150i block head 135lc. 135lc es 5speed super sport, top speed bly p smpi 150cc ja bro

mmg xlawa lgsung lmpu blakg dier.mcm lagenda baru jew.

Bapak., hodoh gila.,
lc lama lagi smart.,
hahahaha...

klaw tukar cover set lc lama msok kt lc model baru nie bleh x??

nanti kalau dah lama tgok cantik la pulak tak caya tgok betul tak yg saya cakap tu blum buat perubahan lagi

kepala bapak hang!hodoh kome tau..dah macam ponggong babun...

mcm penjahat transformer la design motor ni...

aku dh pakai 1 bulan..pickup ok tapi kalau lajak haghammm nk cecah 120 pon merangkak..leceh betoii..

btui aku try test cuma bole blah 120 ja,,ceh wat malu ja.

btui,aku dah test ble blah 120 ja,malu tui.

5 Speed tu aku sukat, key lock pon lg bagus, mudgurad blakag pun tmbh, tp syg lampu blakang dh jd mangkuk hayun.

ceh...korang nih nak laju2 wat pe..x sayang nyawa ka..moto rosak ka, hodoh ka lantak la...janji nyawa selamat...moto rosak leh ganti baru..nyawa melayang nak ganti apa...bawak laju bagai nak kiamat...kalo nak lawa buat moto sendiri, kalo nak laju buat enjin sendiri..tak pandai nak bersyukur....

adoyai. aku da pakai lc neh dekat 2 bulan da. aku still mencari kot ad yg bleh tukaq lampu blakng 2. still xdak gak. xleh nak masuk gak lampu lc lama. hahaha. kalo static lawa tp kalo on the road bapak huduh aku tgk dari blakang. hahaha. tambah cdi la bro nak laju. pastu tukaq la paip ekzos yg lagi besar. konfem 15 lu pigi tadak hal la.

yang kutuk2 tu yang mangkuk.. korang try la test meter moto lc baru ngan lc lama mmg byk perbezaan nyea... lc baru 120km/j lc lama 160km/j

mangkuk tahap gaban..,lc baru 120kmj lc lame 160kmj..,,yu belum lc baru ni 160kmj lagi..,,kene tinggal jauh la lc lame tu..,,kehkehkehkeh..,,

mak oitttt..160km/j lc lama bla tp lc baru baru jln 120km/j.laju tuuuu..

Ye memang betui 2 lc lama n baru bnyk bezanyer...sy sendiri pun guna lc lama clutch...skng da tuka lc barunyer clutch ga..lc lama lari 140-150km/h lc baru 120-130km/h je..lc lama tapau je...skng ni lc baru sy da tukar cdi brt dualband...spoket 420/39 n 420/15 tayar michelin 100/80b 90/80f ezos yoshimura carbon no db kiler haha..top boleh cecah 145-156km/h.dr kl ke melaka selamber jr line paling kanan..suzuki blng r 2 pun senang jet tapau.apa pun thanks yamaha...lc baru ni memang yg terbaik...

Lc baru meter berat 20km/h dr lc lama..sy sendiri da test kat highway kl-melaka..

Meh tapau lc lma sya tgk...
klaw kna byaq 2000 cash...
klaw sya kena sya byaq double...hehehehe..

hr tu masa nak angkat LC, siap tanye dealer " tokey, stok LC lama ade lagi ke?die jawab " lu mau LC lama,lu pegi beli kat Mudah la"...hahaha... terpksa la jugak aku beli yg baru sbb aku xnk pakai LC 2nd hand....

aku baru 4 bulan pakai lc135ES 5speed,so far sgt puas hati.walau ramai kata bontot dia tak lawa,tp pada aku lawa je..sbb mcm big brader dia R6.tentang top speed mmg top dia 120kmh je,kadang2 leh dpt 130kmh,kalau turun bukit leh jejak 140kmh.Last week dah test ngan LC v1 plet WSA..aku duk depan meter dah 125kmh..dia duk blkg lebih kurang satu tiang..meter dia cecah 160kmh!.ringan gila meter LC lama.so jnglah kecewa ngan performen LC baru ni..rase mcm tak laju tp sebenenarnye laju weyhhh.lepas tu aku pun senyum je la..haha

aku baru 4 bulan pakai lc135ES 5speed,so far sgt puas hati.walau ramai kata bontot dia tak lawa,tp pada aku lawa je..sbb mcm big brader dia R6.tentang top speed mmg top dia 120kmh je,kadang2 leh dpt 130kmh,kalau turun bukit leh jejak 140kmh.Last week dah test ngan LC v1 plet WSA..aku duk depan meter dah 125kmh..dia duk blkg lebih kurang satu tiang..meter dia cecah 160kmh!.ringan gila meter LC lama.so jnglah kecewa ngan performen LC baru ni..rase mcm tak laju tp sebenenarnye laju weyhhh.lepas tu aku pun senyum je la..haha

lc baru meter dia tepat la, aku bwk 90, ayah aku folo belakang naik kereta aku tnye speed kereta dia pon 90, performance aku baru pulas minyak suku je au da cecah 90, belum separuh, ada lebih byk lagi. hehe. pasal lampu x lawa cuba tengok lama2, nnti terasa lawa. :D

lawak la aku bace comen korg ni.hahah. Aku br gk bli lc135lc biase pg td. Ptg trus dpt. Mmg cpt kdai setel. Pe yg aku prasan body lc br xcntik da. Lg2 tgok dr blakng. Adei kecewa. Tp nk wt cmne. Lc lame xde stock da. Bli jela. Sape th. Cover set lame lc lame ble x masuk lc baru. ?

lawak la aku bace comen korg ni.hahah. Aku br gk bli lc135lc biase pg td. Ptg trus dpt. Mmg cpt kdai setel. Pe yg aku prasan body lc br xcntik da. Lg2 tgok dr blakng. Adei kecewa. Tp nk wt cmne. Lc lame xde stock da. Bli jela. Sape th. Cover set lame lc lame ble x masuk lc baru. ?

aq nak kata bodoh kat yamaha.....memang sial...Lc135 baru niee...Ex5 buleh cantas aq....kriss 110 pun balun 135lc baru.....knp la di sekat2 CDI tu.??????????? KEMPEN JANGAN BELI LC 135 BARU......MEME SIAL.......

sek mu berat nanang. lc baru memang bodo. setel